Ambtman Marine is een gerenommeerde producent en leverancier van maritieme uitrusting. Gestart in 2006 als vertegenwoordiger voor verschillende leveranciers van uitrusting voor de scheepvaart, is Ambtman Marine vandaag de dag ook producent van specifieke uitrusting voor scheepvaart en offshore. Onze producten en diensten worden geleverd op wereldwijde schaal; naast scheepswerven, kopen ook scheepeigenaren, managementbedrijven, handelaren, etc. uitrusting en diensten van Ambtman Marine.

Wij staan bekend om onze goede kwaliteit en uitstekende service: wij streven naar snelle reacties en zijn 24/7 bereikbaar.
Ter ondersteuning van ons commercieel proces zijn wij op zoek naar een
Russisch en Oekraïens sprekende commercieel medewerker binnendienst M/V.

In deze spin in het web functie ben je verantwoordelijk voor een zeer breed scala aan werkzaamheden, variërend van acquisitie en marktbewerking tot aan het redigeren/onderhouden van websites en SEO-optimalisaties. Als echte allrounder ben je dé spil voor de organisatie als het gaat om het benaderen van de FSU-markt (Baltische Staten, Oost-Europa, Rusland, Zuidelijke Kaukasus en Centraal-Azië).

Door je vloeiende beheersing van de beide talen in woord en geschrift weet jij snel contact te leggen met beslissers binnen de klantorganisaties die je benadert. Je bent commercieel en communicatief sterk en weet hierdoor koopsignalen snel te signaleren en om te zetten naar mooie business leads voor de interne organisatie.

De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid. We zoeken daarom naar een echte alleskunner die vanaf de eerste dag aan de slag kan met alle bovengenoemde taken.

Functie eisen:
– Relevante vooropleiding op minimaal HBO niveau bijvoorbeeld CE of BE;
– Uitstekende kennis van CRM/CMS systemen;
– Uitstekende kennis van Google Analytics en SEO-optimalisatie;
– Een vloeiende beheersing van de Oekraïense, Russische en Engelse taal;
– Beheersing van de Nederlandse taal is een pré;
– Fulltime en per direct inzetbaar;
– Rijbewijs B en eigen vervoer;
– Woonachtig binnen een straal van 30 km van Groningen.

Ambtman Marine is een bedrijf waar hard werken en collegialiteit echte kernwaarden zijn. Onze organisatie kenmerkt zich verder door korte lijnen en er heerst een informele sfeer.

Ons aanbod
Wij bieden een functie voor de duur van in eerste instantie 7 maanden, waarbij we de intentie uit spreken om dit bij gelijkblijvende marktomstandigheden te verlengen. Ambtman Marine biedt een marktconform salaris dat vooral gebaseerd is op de opgedane kennis en ervaring. Reiskosten worden vergoed conform onze bedrijfsregeling.

Uw schriftelijke reactie, t.a.v. Ineke Keizer, kan uitsluitend per email naar ineke@ambtmangroup.com
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.