Naast watermakers levert en produceert Holland Watermakers ook een aantal aanvullende producten. Deze zijn met dezelfde zorg ontwikkeld en samengesteld als onze watermakers en complementeren ons pakket vanaf de watermaker tot aan consumptie

ATUV (After Treatment Ultra Violet):

Aanverwante producten voor de nabehandeling van drinkwater ter verhoging van comfort en veiligheid.

Naast watermakers levert en produceert Holland Watermakers ook een aantal aanvullende producten. Deze zijn met dezelfde zorg ontwikkeld en samengesteld als onze watermakers en complementeren ons pakket vanaf de watermaker tot aan consumptie.

Een nabehandelingsunit op basis van ultra violet is een betere optie, deze verwijderd
juist ongewenste smaak, geur, bacteriën en is op langere termijn een voordeliger
optie.

De ATUV-serie behandelt uw drinkwater in drie stappen:

1.Sedimentfilter; verwijderd vervuiling welke bestaat uit vaste deeltjes.

2.Koolstoffilter; verwijderd ongewenste smaak, geur en chemische stoffen.

3.UV lamp; dood bacteriën en micro-organismen.

TypeCapaciteit (L/Min)
ATUV-22

ATUV-30

ATUV-38

ATUV-45

22

30

38

45

ATRU (After Treatment Remineralisation Unit):

Water afkomstig uit een omgekeerde-osmose watermaker is zeer schoon, zelfs zo schoon dat het mineraalgehalte te laag is om het voor consumptie te gebruiken. Een bijkomend nadeel van dit lage mineraalgehalte is dat het water eerder corrosie veroorzaakt.

Door na de watermaker een ATRU unit te plaatsen, wordt het mineraal gehalte weer op peil gebracht. Tevens verbeterd de ATRU unit de smaak en pH waarde.

HFC (Hydrophore Frequency Controlled)

Deze frequentie-gestuurde hydrofoor is speciaal ontwikkeld voor het leveren van constante waterdruk, ook bij wisselende waterafname.

De frequentie sturing wordt verzorgd door de Active Driver. Door deze Active Driver is de HFC-serie energiebesparend, flexibel, betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. De Active Driver is een volledig geïntegreerde pompbesturing met, toerenregeling, drukopnemer en stromingssensor in één module.